Hallo,

Ik ben Mandy Jouby, 43 jaar en moeder van 2 dochters van 10 en 14 jaar. Omdat ik altijd al werkzaam ben geweest met kinderen (met kinderen met een beperking op een dagcentrum, op een kinderdagverblijf, in het speciaal onderwijs met dove en slechthorende kinderen met een verstandelijke beperking en nu in de vroegbehandeling voor peuters met een Taal Ontwikkelings Stoornis), is schminken altijd in beeld geweest. Bijna ieder kind vindt het leuk om geschminkt te zijn en even in de huid van een prinses of tijger te kruipen. Ook is het een manier om te ervaren. Een kwast kietelt en de schmink voelt nat en koud.  Niet altijd schmink ik een gezicht, vaak ook een hand of op een arm. Een gezicht is vaak te ´dichtbij´ voor sommige kinderen.

Vier jaar geleden ben ik grotere belangstelling voor schminken gaan ontwikkelen. Op de basisschool van mijn dochters werd ik ieder jaar gevraagd om de kinderen te schminken op het jaarlijkse eindfeest en ook thuis wilden mijn kinderen vaak geschminkt worden, evenals hun vriendinnetjes. Langzaamaan heb ik mijn schminkbenodigdheden en bekwaamheid uitgebreid en nu heb ik zoveel ervaring opgebouwd en vind ik het zo leuk dat ik ook buiten mijn ´vertrouwde´omgeving wil gaan schminken!

Ik heb cursussen gevolgd en veel ervaring opgebouwd. Ik gebruik schmink van Grimas, Superstar en PartyExplosion, allemaal schmink op waterbasis en van hoogwaardige kwaliteit. Alledrie voldoen aan de wettelijke eisen en zijn hypoallergeen. Superstar en PartyExplosion bevatten bovendien geen gluten. Ook de kwasten die ik gebruik zijn van hoogwaardige kwaliteit en, evenals de sponsjes, worden ze gereinigd met desinfecterende zeep. De schmink is eenvoudig te verwijderen met water en zeep of lotiondoekjes.

Kijk rustig rond op mijn site, en neem bij vragen gerust contact op!

Vriendelijke groeten,                                                         

Mandy